Az FL-Trainer Lite targonca szimulátor az FL-Trainer targonca szimulátor mobil, könnyen szállítható változata.

Tudás tekintetében nincs különbség a 2 szimulátor között csak méreteiben, illetve abban is, hogy a hordozható változatnak nincs targonca formája és nem eredeti targonca ülésben ül a felhasználó... 

 

http://www.apolostudios.com/index.php/en/features-fl

  

Méretéből adódóan könnyű szállítani akár egy kis személyautó csomagterében elfér. Kialakítása lehetővé teszi a berendezés könnyű mozgatását. Olyan intézményeknek és szállítmányozással, valamint raktározással logisztikával foglalkozó cégeknek ajánljuk, akik több telephellyel is rendelkeznek és ahol a képzés változatos, esetlegesen folyamatosan változó helyszíneken történik.

 

A szimulátor kiválóan alkalmas arra is, hogy a targoncás képzést folytató intézmények kiállításokon is megmutathassák magunkat, így új ügyfeleket szerezhessenek egy csábítóan modern, magával ragadó virtuális valóság technológia alkalmazásának vonzerejét kihasználva...

 

Bérelhető kiállításokra, rendezvényekre! A többi virtuális valóság szimulátorunkhoz hasonlóan csapatépítő tréningek, vevőtalálkozók, diáknapok közkedvelt szereplője a targonca szimulátorunk is.

 

Az Fl-Trainer szimulációs képzés moduljai:

A vezérlőkarok megismerése és kezelése modul:

Ebben a modulban a tanulók megtanulják a targonca vezérlőkarjainak funkcióit és tulajdonságait. Néhány feladatot is végre kell hajtaniuk, amik során a felhasználó elsajátíthatja  a karok ösztönös használatát.

A forgalmi gyakorlatok modul:

Ebben a modulban a tanulók megtanulják tökéletesen vezetni a targoncát . Különféle változatos feladatokat hajtanak végre, ahol nem ütközhetnek a targoncával, nem koccanhatnak hozzá semmilyen tárgyhoz, és nem térhetnek le a pályáról.

Az útvonalakat visszafelé is meg kell tenniük és az ellenőrzési pontokon meg kell felelniük.

 

A rakománykezelés modul:

Ebben a modulban a tanulók megtanulják tökéletesen vezetni a targoncát . Különféle változatos feladatokat hajtanak végre, ahol nem ütközhetnek a targoncával, nem koccanhatnak hozzá semmilyen tárgyhoz, és nem térhetnek le a pályáról.

Az útvonalakat visszafelé is meg kell tenniük és az ellenőrzési pontokon meg kell felelniük.

A rakománykezelés modul:

Ebben a modulban a tanuló a rakományok kezelését fogja gyakorolni targoncával több különféle szituációban.
 
Különböző típusú rakományok felvétele és lerakása hagyományos polcokra, tartókaros polcokra, állványokra, a földre, vagy különböző helyzetű raklapokra, pótkocsira, stb.

Interaktív Visszajátszó Rendszer:

A rendszer használata során minden feladat végrehajtása felvételre kerül későbbi visszajátszás céljából. 
Az ismétlés nem egy egyszerű videó, hanem egy valós idejű interaktív ismétlés, amit a felhasználó bármilyen nézőpontból megtekinthet, előre és vissza tekerhet, megállíthat ahányszor csak akar. 
Ehhez hasonlóan, minden tanuló elmentheti saját teljesítményeinek történetét akár egy külső meghajtóra is.

Mérések és jelentések:

A szimulátor minden feladat végén egy jelentést készít a feladat végrehajtása közben végrehajtott műveletek eredményeiről és pontosságáról.
Ugyanúgy mint a visszajátszások, ezek a jelentések is tárolhatók egyénileg külső USB memórián is.

A szimuláció technológiai és vizuális minősége:

Az FL-Trainer az Apolo Studios valós idejű grafikus technológiájának legfrissebb verzióját használja. Különösen valósághű grafikát és összehasonlíthatatlan technikai minőséget kínálva a felhasználóknak.

 

Mind a targonca, mind a környezeti elemek fizikai viselkedésének szimulációja valós idejű és teljesen valósághű.

 

 

 

 

Virtuális valóság szimulációk és interaktív oktatási eszközök iskoláknak, cégeknek és az ipari szakképzés számára.
Új hírekért és technológiánkat használó új termékekért látogasson vissza rendszeresen honlapunkra!