2014. 07. 25-27. között kerül megrendezésre a Coupe du Monde Trial / Trials World Cup – Pra Loup (FRA) (Triál Világkupafutam, Franciaország, Pra-Loup) ahol a Learn Virtual Europe Kft. által szponzorált versenyző Tóth Sándor is képviselni fogja országunkat. A megmérettetéshez balesetmentes versenyzést és jó eredményeket kívánunk.

Hajrá Sanyi!

 
 
 
 

 

Mióta triálozol?
Először valamikor az ezredforduló környékén találkoztam néhány triálossal a Mátrában, akkor még gördeszkáztam/görkoriztam "extrémkedtem" nagyon amatőr módon, majd megismerkedtem pár évvel később helyi bringásokkal és az Ő hatásukra kezdtem el 11 évvel ezelőtt.

Mi a célod a triálban?
Az egyéni céljaimon kívül, főként a sport népszerűsítése és beágyazása a köztudatba, ez azt hiszem talán mindegyikünk érdeke. Versenyt szervezni épp annyira szeretek, mint versenyezni, az utóbbi időben pedig sikerült is sokkal több időt szentelnem a triálnak az eddigieknél, ami 1-2 versenyen meg is hozta az eredményét. Ezeken felbuzdulva szeretnék tovább fejlődni és részt venni EB-n VK-n és ott egy erős középmezőnybeli helyezést elérni, hazai rendezvényeken pedig minél többször dobogóra állni.

Kedvenc technika?
Kedvenc technikáim az első kerékre ugrások, sok akadályt könnyebben lehet legyőzni mióta elterjedt ez a technika.

Melyik volt a kedvenc versenyed/rendezvényed, és miért?
A balatoni és miskolci versenyek (na és persze a sajátjaink...:P) főként a változatosságuk miatt, de a pályák nehézsége és a rendezési színvonal is ezeken a legmagasabb. Régi győri versenyek is ilyenek voltak még.

Van más olyan triálos, aki inspirál bringázás közben?
Számomra Kenny Bealey propagandája és stílusa nagyon motiváló, a Coustellier testvérek kontrollja és TRA robbanékonysága, valamint az itthoni élmezőnybeli versenyzők triál iránti elszántsága is ösztönzően hat. (HEGE, Leskó Józsi, Horgiék, Végh Andris, Fekete Viktor, Sári Zsolti és még sorolhatnám...) Ha jó társaság verődik össze bárki tud inspirálni.

Mi volt a legkomolyabb sérülésed?
Szerencsére eddig megúsztam komoly sérülés nélkül (kopp-kopp-kopp), maximum a sípcsontom hasítottam végig és egyszer volt egy hátizom becsípődésem amikor pár hónapot pihennem kellett. Más esetben mindig valami más sportágban sérültem meg komolyan ami miatt hónapokra kiestem a praxisból.

Ha éppen nem triálozol, mit szeretsz csinálni?
Erre a kérdésre még az eddigieknél is hosszabb választ tudnék adni, de próbálom röviden és tömören. Amellett, hogy élem a nagy betűs ÉLET-et és a párommal tervezgetjük a jövőnket, nagyon szeretek részt venni mindenféle szabadidős tevékenységben. Az egyik hobbim a munkám is, másodállásban Spinning oktató vagyok, emellett futok, bringázok (MTB, országúti), kispályás foci, squash, túrázás vagy épp ami a kezem ügyébe akad. A sportok mellett imádok filmeket nézni, gitározni vagy éppen barkácsolni.

Mik a kedvenc ételeid?
Nagyon szeretem az édességeket, de egy finom GYROS-ért is bármit hajlandó vagyok megtenni. Ezek mellett azért inkább az egészséges, zsírszegény ételeket részesítem előnyben, nagyon szeretem a tésztákat is, az olasz konyhát , a csípős ételeket és a grillezett zöldségeket.
 
 

Sanyi egy mezt is készíttetett a főtámogatói logóival! Elengedhetetlen versenykellék :)
Támogatók:
LearnVirtual Europe Kft.
Csúcs Hegesztéstechnika Kft.
MIMBUS
Mátra Bike Kft.
Mátra Biker Közhasznú Sport Club
Leskó Fotó
ProTrial.hu
 
Virtuális valóság szimulációk és interaktív oktatási eszközök iskoláknak, cégeknek és az ipari szakképzés számára.
Új hírekért és technológiánkat használó új termékekért látogasson vissza rendszeresen honlapunkra!