3200 Gyöngyös, Táncsics M. u. 7 info(kukac)learnvirtual.eu

Megjelent a ProjectTouch alkalmazás új generációja határtalan felhasználási lehetőségekkel...

A ProjectTouch egy olyan alkalmazás, ami érintőképernyőt használ felhasználói interfészként végtelen új lehetőséget nyitva meg ezzel a gyerekek, tinédzserek és felnőttek szakmai képzésében, a marketingben, termékbemutatókban, és az ezekkel történő interakciókban (pl. épületek, gépalkatrészek, munkafolyamatok, stb.). Minden interakció egy érintőképernyő felületén történik, ami természetes, ösztönös használatot biztosít mindenki számára.

Minden interakció egy érintőképernyő felületén történik, ami természetes, ösztönös használatot biztosít mindenki számára. Ezt az interaktivitást egy Apolo Studios motor vezérli, aminek eredménye a magas technikai színvonal és teljesítmény, amiről termékeink ismertek.


Az alkalmazás veleje egy 3 dimenziós modellnézegető, amit élethű minőség jellemez, és ami egy időben több külső modul hozzáadását engedélyezi. Ezáltal az alkalmazás kész arra, hogy bármilyen kívánt tulajdonsághoz, vagy viselkedéshez alkalmazkodjon.

  • Összerakás és szétszedés modul.
  • Animációs modul.
  • Egyedi 3 dimenziós navigáció a helyszínen.  
  • Multiplayer modul (helyi hálózaton, vagy az Interneten).

Ezek csak példák arra, hogy bemutassuk, mennyire rugalmasan lehet bármilyen, a felhasználó által kért funkciót hozzáadni az alkalmazáshoz. Mint minden más Apolo Studios termék esetén-minden fejlesztés saját technológiánkat használja- így az alkalmazás egyedi igények szerinti bővítési és alkalmazási lehetőségei száma korlátlanok.


Kérjük, tekintsen meg néhány pillanatfelvételt a termékekről (munka közben).