Green ASC VET Metautism

"A LearnVirtual Europe a Mátrai Hegesztéstechnika Kft.-nél végbement, a hegesztők szakképzésének megreformálására irányuló kezdeményezés hatására, a Csúcs Hegesztéstechnika Kft. külön divíziójaként alakult meg 2010-ben. A fejlődés és az európai szakképzési szektor ahol termékeink terjesztésére kizárólagos jogosultságot szereztünk, megkívánta, hogy 2014-ben önálló céggé alakuljon Learn Virtual Europe Kft. néven. A szervezeti struktúra igen, de céljaink nem változtak…sőt! A honlap megújulása, az új partnerek bevonása, az attitűd fiatal lendülettel való megtöltése mind a proaktív szemléletet tükrözi, amihez párosul a közel 10 éves tapasztalat és elhivatottság.

 

 

 

A szakmai vezetést ifj. Benus Ferenc látja el, aki 2006 óta foglalkozik szimulációk ipari szakképzésbe történő integrációjával Magyarországon. 2008 óta képzési vezetője a duális szakképzésben résztvevő Mátrai Hegesztéstechnikai Kft. gyakorlati képzőhelyének, ahol hegesztőket és hegesztő szakoktatókat képeznek iskolarendszer szerint és felnőttképzésben is. A Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés tudományos munkatársa, 2010 óta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara megbízásából a Skills Hungary csapatának hegesztési szakértője a WorldSkills és EuroSkills nemzetközi versenyeken.

 

 

 

A hegesztők szimulációs képzésében szerzett sikerek, tapasztalatok buzdították további szakmák szimulátorainak felkutatására és továbbfejlesztésére. Tapasztalt virtuális valóság szakértőként vette górcső alá a piacon jelen lévő szimulátorokat...

Nekünk, a LearnVirtual Europe számára a legfontosabb szempontok a szimulátorok „osztályozása során” a megfelelő ár-értékarány, technológia, gyártói szakértelem és természetesen az oktatói szemmel vizsgált használhatóság. A csapat több forgalmazott szimulátor fejlesztésében is részt vett, vesz.

A jövőt tekintve, számos megkeresést kaptunk további szakmákat támogató szimulátorok fejlesztésében való közreműködésre.

Csapatunk elkötelezte magát a hazai valamint az európai gyakorlati szakképzés egységesítésének segítése és a képzési színvonal emelése mellett. A hazai szakmunkás állomány piacképessé tételének zálogát, az oktatást kívánjuk eszközeinkkel, fejlesztéseinkkel, ismereteinkkel támogatni.

Ezáltal a jelenleg elérhető legmagasabb szintre juttatni a lehető legrövidebb idő alatt, így érve el lépéselőnyt a piac többi szereplőivel szemben. A vevői igényeknek maximálisan kívánunk eleget tenni azzal, hogy termékeinkkel és fejlesztéseinkkel folyamatosan reagálunk a piaci igények változására."