Új eszközök a virtuális szakképzés számára...

A LearnVirtual Europe folyamatosan naprakészen hozza el a legújabb és legmodernebb virtuális eszközöket az Önök számára! Ezúttal két újdonsággal is szolgálunk: a Data Gloves, vagyis virtuális valóságba integrálható interaktív kesztyűk és a VR megjelenítők területén lenyűgöző valósághű grafikai élményt nyújt az új SONY 3D szemüvege….

Számtalan új szakterületen nyithat meg új dimenziókat a virtuális kesztyűk világa. A LearnVirtual Europe azon dolgozik, hogy ne csak elhozzuk Önöknek a legmodernebb eszközöket, de új fejlesztési lehetőségeket kínáljunk új szakterületek bevonásával. A felhasználás lehetőségei korlátlanok, szinte csak a képzelet szab határt az eszközök felhasználásának.
 

A gyártó honlapján (http://www.immersion.fr/en) minden információ megtalálható az új fejlesztésű eszközökről, ahol  különféle igényekhez több virtuális kesztyű közül választhatunk a feladatnak megfelelően.
A szimulációs oktatásban már évek óta használjuk ezen technológiákat, de akár a sci-fi filmekből is ismerős lehet…

A mai világban viszont akár az Ön otthonában is elérhetővé tesszük ezt a képmegjelenítési technológiát.

A SONY új 3D szemüvege nagymértékben javítja a képélményt, akár filmeket is megnézhetünk a szemüveg felhasználásával, ami HD felbontású OLED kijelzővel szerelt és Surround hangzást biztosít, mindezt 3 dimenzióban élvezhetjük!
 

Bármilyen igénye legyen tehát, az általunk képviselt virtuális technológiák az Ön segítéségére lehetnek, ha könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb, gazdaságosabb oktatást szeretne elérni …Mi segítünk Önnek megvalósítani elképzeléseit! Folyamatosan kutatjuk a világújdonságokat - részesei vagyunk a fejlesztési folyamatoknak - mi vagyunk a kapocs a gyártó és a felhasználó közt, hiszen szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Ha ötlete, vagy kérdése van keressen minket!