A LearnVirtual Europe folyamatosan naprakészen hozza el a legújabb és legmodernebb virtuális eszközöket az Önök számára! Ezúttal két újdonsággal is szolgálunk: a Data Gloves, vagyis virtuális valóságba integrálható interaktív kesztyűk és a VR megjelenítők területén lenyűgöző valósághű grafikai élményt nyújt az új SONY 3D szemüvege….

Számtalan új szakterületen nyithat meg új dimenziókat a virtuális kesztyűk világa. A LearnVirtual Europe azon dolgozik, hogy ne csak elhozzuk Önöknek a legmodernebb eszközöket, de új fejlesztési lehetőségeket kínáljunk új szakterületek bevonásával. A felhasználás lehetőségei korlátlanok, szinte csak a képzelet szab határt az eszközök felhasználásának.
 

A gyártó honlapján (http://www.immersion.fr/en) minden információ megtalálható az új fejlesztésű eszközökről, ahol  különféle igényekhez több virtuális kesztyű közül választhatunk a feladatnak megfelelően.
A szimulációs oktatásban már évek óta használjuk ezen technológiákat, de akár a sci-fi filmekből is ismerős lehet…

A mai világban viszont akár az Ön otthonában is elérhetővé tesszük ezt a képmegjelenítési technológiát.

A SONY új 3D szemüvege nagymértékben javítja a képélményt, akár filmeket is megnézhetünk a szemüveg felhasználásával, ami HD felbontású OLED kijelzővel szerelt és Surround hangzást biztosít, mindezt 3 dimenzióban élvezhetjük!
 

Bármilyen igénye legyen tehát, az általunk képviselt virtuális technológiák az Ön segítéségére lehetnek, ha könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb, gazdaságosabb oktatást szeretne elérni …Mi segítünk Önnek megvalósítani elképzeléseit! Folyamatosan kutatjuk a világújdonságokat - részesei vagyunk a fejlesztési folyamatoknak - mi vagyunk a kapocs a gyártó és a felhasználó közt, hiszen szinte minden igényt ki tudunk elégíteni. Ha ötlete, vagy kérdése van keressen minket!

Virtuális valóság szimulációk és interaktív oktatási eszközök iskoláknak, cégeknek és az ipari szakképzés számára.
Új hírekért és technológiánkat használó új termékekért látogasson vissza rendszeresen honlapunkra!