Egy gépóriás egyetlen „székbe” sűrítve! A toronydaru szimulátor segítségével akár 100 m magas daru kezelésének minden részletével költséghatékonyan ismerkedhetünk meg, mindezt mindenféle baleseti kockázat nélkül! Képezzen profi szakembereket az építőipar számára és minimalizálja a baleseti kockázatokat a szimulátor segítségével!

 

A különböző szimulációs modulok és gyakorlatok közben a felhasználó megtanulja hogyan is működik egy toronydaru, hogyan kell precízen kezelni a magasból a munkafeladatokat.
Képezzen egyedi szaktudást igénylő kiváló darukezelő szakembereket költséghatékonyan a toronydaru szimulátorunkkal.

Lánctalpas kotrógép

 

A toronydaru működtetése egy kreatív szakma ami optimálisan kombinálja a kemény fizikai munkát a modern technológiával.
Mint minden szakmában, ez is átfogó képzést igényel ahhoz, hogy képzett szakemberré váljon. A toronydaru szimulátorunkkal éppen ezt szerezheti meg.
A toronydaru szimulátorunk teljes körű oktatási eszközt kínál, realisztikus élménnyel, professzionális irányítással, például botkormányoknak, pedáloknak stb. köszönhetően realisztikus grafikus környezetben.
Átfogó képzési forgatókönyvekkel a felhasználó gyakorolhatja az életszerű munkahelyi helyzetek minden aspektusát, valamint teszteket hajthat végre ismereteinek megerősítésére. Biztonságos oktatási környezetben képzési lehetőségeket biztosítanak a tanulóknak minden szinten, hogy fejlesszék a toronydaru kezelésének képességét.

 

 

 

 

 

Fejlett eszközök tanuláshoz

 

Tenstar felvétel és lejátszás
Elemezze, értékelje és fejlessze vezetését rögzített gyakorlatokkal. Bármely szögből, bármikor játssza le őket.

Tenstar pontozó rendszer
Oktatási értékelő rendszer a hatékonyabb tanulás érdekében, a biztonságon, a minőségen és a gazdaságosságon alapuló eredményekkel.

Több gépes környezet
Interakció és gyakorlás csapatmunkában, mivel több különböző felhasználó is együttműködhet és kölcsönhatásba léphet ugyanabban a virtuális környezetben.

Tenstar felhasználói élmény
Saját intuitív és magától értetődő felületünk, amely az összes képernyőt felhasználja a géptípusok és gyakorlatok közötti eligazodáshoz.

Virtuális valóság séta
Interakcióba léphet és körbejárhatja a gépeket és járműveket, hogy megismerje az összes részletet, vagy elvégezheti a biztonsági ellenőrzést.

Virtuális gyakorló tér
Interakció és közös gyakorlás több különböző géppel és virtuális karakterrel ugyanabban a virtuális környezetben.

 

Szimulációs grafika

 

Ajánlott platform

  • 3 db 43"-os képernyő
  • 1 db 43"-os képernyő (opcionálisan)
  • Mozgó platform
  • Professzionális vezető ülés
  • 2 db ipari cserélhető botkormány
  • Ipari pedálok
  • Interaktív érintő kijelző

Tenstar mozgó platform