Kezdje a vezetéstechnikai gyakorlatot személyautó szimulátorral.

A személygépkocsi szimulátor használatával növelhető a képzési idő, ami eredményesebb vezetéstechnikai képzést biztosít, a tanulóvezetők pedig több tapasztalatra tehetnek szert. Alacsony üzemeltetési költségek és minimális környezeti hatás miatt, az autószimulátor egy logikus választás minden autóiskola számára.

Tenstar személyautó szimulátor

 

 

 

Az autó szimulátorunk teljes körű vezetéstechnikai oktató eszközt kínál, élethű vezetési élménnyel a professzionális alkatrészeknek és az élethű grafikus környezetnek köszönhetően.

Átfogó képzési forgatókönyvekkel a felhasználó az életszerű forgalmi helyzetek minden aspektusát gyakorolhatja, és mélyítheti el addig megszerzett ismereteit. Gyakorlási lehetőséget biztosít minden szintű tanuló számára, hogy javítsák a biztonságos és hatékony autóvezetéshez szükséges képességeiket biztonságos osztálytermi környezetben.

 

 

 

 

 

 

Fejlett eszközök tanuláshoz

 

Tenstar felvétel és lejásztás
Elemezze, értékelje és fejlessze vezetését rögzített gyakorlatokkal. Bármely szögből, bármikor játssza le őket.

Tenstar pontozó rendszer
Oktatási értékelő rendszer a hatékonyabb tanulás érdekében, a biztonságon, a minőségen és a gazdaságosságon alapuló eredményekkel.

Tenstar felhasználói élmény
Saját intuitív és magától értetődő felületünk, amely az összes képernyőt felhasználja a géptípusok és gyakorlatok közötti eligazodáshoz.

 

 

Szimulációs grafika

Személyautó szimulátor forgalomban
Realisztikus grafikai megjelenítés
Autó szimulátor gyakorló pálya
Autó szimulator lakóövezetben
Vízen futás gyakorlása autószimulátorban
PlayPause
previous arrow
next arrow
 
Személyautó szimulátor forgalomban
Realisztikus grafikai megjelenítés
Autó szimulátor gyakorló pálya
Autó szimulator lakóövezetben
Aquaplanning autószimulator
previous arrow
next arrow

 

Aquplanning, vízenfutás gyakorlatok

 

VEZETÉSTECHNIKAI FELADATOK:

 

 

CSÚSZÁS ÉS AQUAPLANNING, VÍZEN FELFUTÁS
Tapasztalja meg és tanuljon a burkolt úton történő megcsúszás különböző formáiról. A tanuló megtapasztalja a száraz úton történő fékezés és a csúszós úton történő fékezés közötti fékútbeli különbséget.

TÉLI VEZETÉS
A tanulók begyakorolhatják a biztonságos vezetést egy téli úton, ahol fennáll a tapadás elvesztésének és az útról való lecsúszásnak a veszélye.

ESŐ ÉS KÖD
A tanuló megtapasztalja a korlátozott látási viszonyok közötti vezetést, megtanulja az ablaktörlők használatát, és megtapasztalja a távolsági fényszóró hatását sűrű ködben.
 

 

 

Személyautó vezetés gyakorlása különleges feladatokon keresztül Tenstar szimulátorral.

 

Elindulás emelkedőn: Az egyik legnehezebb gyakorlati elem az autóvezetés tanulás során. Ezzel a gyakorlattal a tanuló biztonságos, balesetmentes keretek között tudja a gyakorolni ezt a nehéz feladatot. 

Tolatás utánfutóval: A legtöbb jogosítvánnyal rendelkező számára is kihívást jelent a utánfutóval történő vezetés, mivel még az autósiskolákban sincs rá lehetőség. A szimulátoros gyakorlat során mindezt tolatással lett kombinálva.

Vezetés sötétben: Az sötétedés utáni vezetés nagy odafigyelést igényel, különösen ha gyalogos forgalom is várható az úttesten. A Tenstar személygépkocsi szimulátorral mások testi épségének veszélyeztetése nélkül akár órákig is lehet gyakorolni.

 

 
 

Ajánlott platform

 

  • 3 db 49"-os képernyő elől, és 1db hátul
  • Professzionális vezető ülés
  • Professzionális függesztett pedálok
  • Valósághű kormány erő-visszahatással
  • Választható automata vagy kézi váltó
  • 3 pontos biztonsági öv
  • Interaktív érintő kijelző
Tenstar szemelyauto platform