Széchenyi 2020 GINOP 3.2.2

Green ASC VET Metautism

Szimulátorok ipari szakmák oktatására

Virtual Indus oktató szimulátor

villanyszerelő és karbantartó szimulátor

A VIRTUAL INDUS segítségével megismerhetőek az ipari karbantartás és szerelések fortélyai és a termelési folyamatokban fellépő zavarok egy valósághű virtuális térben.

 

A VIRTUAL INDUS Maintenance és a Qualification egy digitális oktatási tér, ahol az ipari karbantartás vagy a villanyszerelés folyamatával lehet megismerkedni. A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek diagnosztizálni a problémákat és megoldásokat találni a termelési folyamatok zavartalan működésének biztosítása érdekében.

 

A VIRTUAL INDUS Maintenance segítségével a tanulók számos hibaszituációt modellezhetnek, így felkészülhetnek a valós helyzetek kezelésére amik előfordulhatnak egy gyártósor esetében.

 

 

A VIRTUAL INDUS Qualification szoftver segíthet megismertetni a fiatalokkal az ipari villanyszerelési feladatokat biztonságos körülmények között. Kicserélhetik egy gépsoron kupakadagolóján a mágneskapcsolót, a háromfázisú aljzatot, a megszakítót, vagy a konnektor - és izzócserével ismerkedhetnek meg.

 

 

A VIRTUAL INDUS Production line operator, Termelés és karbantartás szimulátor használatával a tanulók egy valósághű virtuális helyiségben gyakorolhatják a berendezések kezelését, valamint azt, hogy hogyan felügyeljék és állítsák be a gyártósort.

 

 

 

ELŐNYÖK:

 • A tanulók gyakorlási idejének növelése
 • A baleseti kockázatok csökkentése.
 • Képzés népszerűsítése játékosan
 • A tanulók vagy alkalmazottak teljesítményének javítása
 • Értékeld a gyakorlóid képességeit valós időben

TANULÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

A VIRTUAL INDUS Maintenance segítségével diagnosztizálhat és beavatkozhat egy kupakadagoló meghibásodásba.
Két forgatókönyv áll rendelkezésre:
Diagnosztizálás és Javítás

 • Diagnosztikai információk begyűjtése és hibajelentés kitöltése.
 • Hibaelhárítási stratégia készítése, elektromos mérések elvégzése a berendezésen és a hiba pontos helyének meghatározása

A TANULÓK TANULÁSÁNAK HATÉKONY FEJLESZTÉSE

Minden egyes gyakorlat előtt kiválasztható a nehézségi szint, amely meghatározza a szöveges segítségek sűrűségét: minél magasabb a szint, annál önállóbbnak kell lennie a felhasználónak a feladatok végrehajtásában. A gyakorlat elvégzése után az intelligens a rendszer jelentést készít a teljesítményről a következők alapján:

 • A gyakorlat végrehajtási ideje
 • Biztonsági utasítások betartása
 • A beavatkozás hatékonysága
 • A felhasználó önállósága

 Virtual Indus feladat elemzése

 

VULCAN FEJLŐDÉS KÖVETŐ RENDSZER

Találja meg a tehetségeket a jelöltek képességeinek felmérésével a VULCAN segítségével. A VIRTUAL INDUS egy egyedi rendszerrel van integrálva, amely valós időben ellenőrzi és nyomon követi a képzésben részt vevők kompetenciáinak megszerzését. Az oktatók létrehozhatnak felhasználói profilokat, csoportokat, tanulási utakat és gyakorlatokat.

 

Használja könnyedén az új karrierfelfedező eszközét.

 1. Könnyű telepítés
 2. Intuitív kezelés
 3. Valósághű, magával ragadó környezet
 4. Átlátható kompetencia elemzés