Széchenyi 2020 GINOP 3.2.2

Green ASC VET Metautism

Szimulátorok ipari szakmák oktatására

SimSpray szemcseszórás szimulátor

 

Egyedülálló újdonság az ipari szakképzésben! SimSpray család szemcseszórás oktatói modul. A felülettisztítás abrazív módszerének gyakorlatát játékos módszerrel, egyszerűen tudják oktatni egy valósághő környezetben a képző intézmények, valamint az építőiparban dolgozó felüle tisztítással foglalkozó cégek számára is biztosítottâ válik hosszútávon a jól képzett munkaerő utánpótlása, a dolgozók és munkanélküliek környezetbarát, hatékony képzési és továbbképzési lehetőségét biztosítja a szimulátor alkalmazása.

Szemcseszórást három féle anyaggal lehet gyakorolni (fémszemcse, szódabirakbóna, kvarc) egy biztonságos és kontrolált környezetben, és közben rendkívül hatékony gyakorlati képzésének megvalósítására, kezdők kiképzésére és gyakorlott szakemberek továbbképzésére egyaránt.

A szemcseszórás szimulációja a SimSpray festő szimulátor továbbfejlesztésének eredménye. A szemcseszórás szimulátort a festő, fényező és bevonatoló szimulátor kiegészítő moduljaként megvásárolható, amikor is egy kiegészítő hardver egységet kapcsolunk a már meglévő SimSpray szimulátorához.

A SimSpray új kiegészítő modulja, a szemcseszóró szimulátor élethű virutális környezetben teszi lehetővé a diákok oktatását, hogyan készítsék elő az ipari alkatrészeket bevonat felvitelére a megfelelő technikával.

Simspray szemcseszórás szimulátor

Szemcseszórás oktatása virtuális módszerrel a SimSpray segítségével!

  • Jelentős költségmegtakarítás az anyagfelhasznâlâs és az üzemeltetéshez társuló járulékos költségek drasztikus csökkentésén keresztül.
  • Biztonságos, környezetszennyezés mentes oktatás, tiszta környezetben.
  • Jelentős hatékonyság növekedés a gyakorlati idő ideális kihasználhatóságát tekintve
  • Valós idejű visszajelzések segítik a felhasználót a feladatok végrehajtása közben, szavatolva a tanulóknál a folyamatos fejlődés fenntarthatóságát

Beépített oktatói értékelést segítő ellenőrző nézetek is elérhetőek:

Azonnal tekinthetjük meg a tisztítási pontosságot, egyszerűen mutathatjuk meg hol szükséges még tisztítani, hol maradt még szennyeződés az anyagok felületén, esetlegesen hol okoztunk felület károsodást a szórási paraméterek rossz meghatározásával.

SimSpray szemcseszórás összesítő nézet

A program objektív értékeléssel ad visszajelzést a munkáról:

  • az alapanyagok és a segédanyagok felhasznált mennyiségéről és a gyakorlás időtartamáról
  • a szórás hatékonyságáról és a tisztítási pontosságról, valamint az esetlegesen keletkező felület károsodások mértékéről is.

Simspray 3.0