Egyedülálló újdonság az ipari szakképzésben! Megjelent a SimSpray család szemcseszórás és homokszórás oktató szimulációja. A felület tisztítás ezen abraív módszerének gyakorlatát játékos módszerrel, egyszerűen tudják immáron oktatni a képző intézmények, valamint az építőiparban dolgozó felület tisztítással foglalkozó cégek számára is biztosítottâ válik hosszútávon a jól képzett munkaerő utánpótlása, a dolgozók és munkanélküliek környezetbarát, hatékony képzési és továbbképzési lehetőségét biztosítja a szimulátor alkalmazása.

 

http://dev.vrsim.net/simspray/abrasive_blasting

 

Kiváló lehetőséget biztosít a szemcseszórás és más abrazív szórási technikák biztonságos és olcsó, de közben rendkívül hatékony gyakorlati képzésének megvalósítására, kezdők kiképzésére és gyakorlott szakemberek továbbképzésére egyaránt.

 

A szemcseszórás szimulációja a SimSpray Festő szimulátor tovább fejlesztésének eredménye.  A szemcseszórás szimulátort önállóan, és a Festő - fényező - bevonatoló szimuláció kiegészítő moduljaként is megvásárolható, amikor is egy kiegészítő hardver egységet kapcsolunk a már meglévő SimSpray szimulátorához...

A SimSpray Industrial új kiegészítő modulja, a Szemcseszóró szimulátor három dimenziós szimulált környezetben teszi lehetővé a diákok oktatását, hogyan készítsék elő az ipari alkatrészeket bevonat felvitelére a megfelelő technikával.

 

Szemcseszórás oktatása virtuális módszerrel a SimSpray segítségével! 

 

-          - Jelentős költségmegtakarítás az anyagfelhasznâlâs és az üzemeltetéshez társuló járulékos költségek drasztikus csökkentésén keresztül

-          - Biztonságos, környezetszennyezés mentes oktatás, tiszta környezetben

-          -  Jelentős hatékonyság növekedés a gyakorlati idő ideális kihasználhatóságát tekintve

-          - Valós idejű visszajelzések segítik a felhasználót a feladatok végrehajtása közben, szavatolva a tanulóknál a folyamatos fejlődés fenntarthatóságát

 

Beépített oktatói értékelést segítő ellenőrző nézetek is elérhetőek:

 

Azonnal tekinthetjük meg a tisztítási pontosságot, egyszerűen mutathatjuk meg hol szükséges még tisztítani, hol maradt még szennyeződés az anyagok felületén, esetlegesen hol okoztunk felület károsodást a szórási paraméterek rossz meghatározásával.

 

A program objektív értékeléssel ad visszajelzést a munkáról:

 

-        -  az alapanyagok és a segédanyagok felhasznált mennyiségéről és a gyakorlás időtartamáról

-        -  a szórás hatékonyságáról és a tisztítási pontosságról, valamint az esetlegesen keletkező felület károsodások mértékéről is.

 

Kérem tekintse meg a termék bemutató videóját.

Virtuális valóság szimulációk és interaktív oktatási eszközök iskoláknak, cégeknek és az ipari szakképzés számára.
Új hírekért és technológiánkat használó új termékekért látogasson vissza rendszeresen honlapunkra!