Az FL-Trainer egy targonca szimulátor új sofőrök képzésére és gyakorlott targonca vezetők szakmai továbbképzésére kifejlesztve.

Kifejezetten ajánljuk a targoncás oktatást végző felnőttképző intézmények mellett a szállítmányozással, vagy logisztikával foglalkozó cégek munkahelyi kockázatok minimalizálására és munkahelyi balesetek megelőzésének és elkerülésének biztonságos és hatékony oktatására.

 

http://www.apolostudios.com/index.php/en/features-fl

 

Mivel a valósághoz nagyon közeli technikai minőség és teljesítmény jellemzi, az Apolo Studios renderező technológiájának és egy profi szimuláció használatának köszönhetően, az FL-Trainer kétségtelenül a legfejlettebb valaha létrehozott targonca szimulátor.

 

FL-Trainerlogo2

 

Az FL-TRAINER egy három emelőoszloppal rendelkező elektromos targonca szimulátor.

 

 

Olyan cégeknek, személyeknek tervezték, ahol és akiknek kifinomultan és pontosan kell megtanulni vezetni a targoncát...

 

A felhasználó egy igazi targonca kabinjába kerül és - ami  valódi vezérlőkarokkal és üléssel van felszerelve - lép interakcióba a szimulációval. A műveletek egyszerre két képernyőn jelennek meg. Egyiken az előtte-, másikon a mögötte lévő tér látható.

Az interaktív szimuláció nézőpontját is a felhasználó irányítja fejének mozgásával a szimulátorba integrált helyzetfelismerő modul és iránykövető rendszernek köszönhetően.

A vezetőfülke üléssel, emelőrudakkal, pedálokkal, és kormánykerékkel, egy valódi targonca valósághű másolata.

A szimulációt egy számítógép vezérli, ami valós időben generálja a látható képeket. A számítógép a vezető ülés alatt található.

fl300 01

 

Az FL-Trainer 15 különböző feladatot tartalmaz 3 modulba csoportosítva:

 

  • Vezérlőkarok megismerése és kezelése.
  • Forgalmi szabályok  és gyakorlatok.
  • Rakománykezelési szabályok és gyakorlatok.

 

Mindegyik feladathoz tartozik egy magyarázó képernyő is, így a tanuló/felhasználó egyszerűen képes önállóan megtanulni a helyes vezetési-, és rakománykezelési technikákat.

 

A vezérlőkarok megismerése és kezelése modul:

Ebben a modulban a tanulók megtanulják a targonca vezérlőkarjainak funkcióit és tulajdonságait. Néhány feladatot is végre kell hajtaniuk, amik során a felhasználó elsajátíthatja  a karok ösztönös használatát.

A forgalmi gyakorlatok modul:

Ebben a modulban a tanulók megtanulják tökéletesen vezetni a targoncát . Különféle változatos feladatokat hajtanak végre, ahol nem ütközhetnek a targoncával, nem koccanhatnak hozzá semmilyen tárgyhoz, és nem térhetnek le a pályáról.

Az útvonalakat visszafelé is meg kell tenniük és az ellenőrzési pontokon meg kell felelniük.

A rakománykezelés modul:

Ebben a modulban a tanuló a rakományok kezelését fogja gyakorolni targoncával több különféle szituációban.
 
Különböző típusú rakományok felvétele és lerakása hagyományos polcokra, tartókaros polcokra, állványokra, a földre, vagy különböző helyzetű raklapokra, pótkocsira, stb.

Interaktív Visszajátszó Rendszer:

A rendszer használata során minden feladat végrehajtása felvételre kerül későbbi visszajátszás céljából.
Az ismétlés nem egy egyszerű videó, hanem egy valós idejű interaktív ismétlés, amit a felhasználó bármilyen nézőpontból megtekinthet, előre és vissza tekerhet, megállíthat ahányszor csak akar.
Ehhez hasonlóan, minden tanuló elmentheti saját teljesítményeinek történetét akár egy külső meghajtóra is.

Mérések és jelentések:

A szimulátor minden feladat végén egy jelentést készít a feladat végrehajtása közben végrehajtott műveletek eredményeiről és pontosságáról.
Ugyanúgy mint a visszajátszások, ezek a jelentések is tárolhatók egyénileg külső USB memórián is.

A szimuláció technológiai és vizuális minősége:

Az FL-Trainer az Apolo Studios valós idejű grafikus technológiájának legfrissebb verzióját használja. Különösen valósághű grafikát és összehasonlíthatatlan technikai minőséget kínálva a felhasználóknak.

Mind a targonca, mind a környezeti elemek fizikai viselkedésének szimulációja valós idejű és teljesen valósághű.

A két képernyős párhuzamos megjelenítés során tökéletes látványt kapunk a környezetről, ahol a gyakorlást végezzük. Az Interaktív Visszajátszó Rendszer az Apolo Studios jogvédett technológiája.

A szoftver tervezését és kivitelezését az Apolo Studios és a LearnVirtual Europe személyzete végezte, harmadik féltől való függőség nélkül, ami korlátozhatná a termék későbbi bővítését vagy továbbfejlesztését.

 


Mivel a valósághoz nagyon közeli technikai minőség és teljesítmény jellemzi, az Apolo Studios renderező technológiájának és egy profi szimuláció használatának köszönhetően, az FL-Trainer kétségtelenül a legfejlettebb valaha létrehozott targonca szimulátor. 

 

 

fl300 03

Az FL-Trainer konkrét pénzt is hoz Önnek!

Ha szállítmányozással, logisztikával foglalkozik vállalkozása Ön tudja legjobban mennyit költ arra, ha leesett vagy csak sérült a rakomány...

A szimulátor segítségével folyamatosan képezheti munkatársait, minek eredménye a jobb minőségű munkavégzés lesz.

Garantáljuk, hogy az oktató szimulátor használatával munkatársai rövidebb idő alatt pontosabban végzik majd el ugyanazt a feladatot, mint eddig bármikor...

 

 

 Kérjük, tekintse meg a lenti képeket és videókat.

 

Áttekintés az FL-Trainer targonca szimulációról

 

 

Virtuális valóság szimulációk és interaktív oktatási eszközök iskoláknak, cégeknek és az ipari szakképzés számára.
Új hírekért és technológiánkat használó új termékekért látogasson vissza rendszeresen honlapunkra!