Virtuális valóság oktató szimulátorok a jövőképzésében

Miért a LearnVirtual Europe?

 

Mert az általuk forgalmazott szimulációs termékek között találja a XXI. század legfejlettebb technológiáit alkalmazó 2D és 3D valósághű és valós idejű interaktív virtuális valóság oktató szimulátorokat...

 

 

A számítógépek elterjedésével az informatika robbanásszerű fejlesztéseivel a digitális technológiák ipari alkalmazásainak sokszínűségével új lehetőségek nyíltak a szakképzés, szakmai továbbképzés területén is, mellyel ütemet tartani nem egyszerű feladat különösképpen ebben a rohanó világban…

Az ipar igényeinek fejlődését az oktatásnak is dinamikusan kell követnie ahhoz, hogy naprakész szakképzésről beszélhessünk.

Mi a LearnVirtual Europe szakemberei azon dolgozunk hogy az Ön igényei szerinti virtuális oktatási megoldásokat elérhető áron szállítsuk Önnek!

 

 

 

 Virtual Indus - ipari gyártási folyamatok virtuális oktató rendszer

Hivatalosan is bemutatkozik ÚJ az ipari gyártási folyamatok számára fejlesztett VR oktató szimulációs rendszerünk: A VIRTUAL INDUS.
Ezzel a forradalmian új termékkel lehetőség nyílik bármilyen gyártási folyamat virtuális térben történő oktatására.
Az első alkalmazás a POLYROD névre hallgató szimuláció, amely tartalmaz egy műanyagipari gyártási folyamatot,  melyet így egyszerűen kockázatmentesen mutathatunk be virtuális környezetben.
Bármilyen ipari alkalmazás/technológiai folyamat integrálható a szimulációba így adott a lehetőség a vevői igények szerinti továbbfejlesztésre. 

 

 

A jövő szakoktatása nálunk már jelen!